Hopp til navigasjon Hopp til innhold

@net på kjøperaid

Det Grimstad-baserte Internett-selskapet @net fortsetter sin ekspansjon. Nå har de kastet seg over web-byrået Turbin.

anet (@net) logo
@net har kjøpt 100% av aksjene i Internett selskapet Webbyrået Turbin AS.

Selskapet har sitt hovedkontor i Kristiansand og hovedtyngden av kundene er i Oslo og Bergen, skriver @net i en pressemelding.

– Passer @net
– Turbin passer godt inn i vår oppbygging av organisasjonen i Norge. I tillegg til at Turbin er en meget kompetent bedrift, har selskapet mange referansekunder med gode og spesielle web-løsninger. Selskapet har utviklet spennende produkter og vokst kraftig i løpet av 1999. Med dette oppkjøpet har vi i Norge en kompetanse og en kapasitet som gjør oss i stand til å betjene nye og eksisterende kunder svært godt, sier stureforman Ivar Formo i @net.

@net, som i mai fikk Kistefos Venture Capital AS inn på eiersiden, vil etter oppkjøpet ha ca 65 ansatte i Norge og vil ha en omsetning på ca 33 millioner kroner i 1999. I tillegg vil @nets svenske virksomhet omsette for ca 10 millioner kroner i 1999.

Henter 16 ansatte
Selskapet har i dag 16 ansatte i Kristiansand og forventer å omsette for ca 8 millioner kroner i 1999.

Turbin har utviklet DigiMaker som er det de hevder er et brukervennlig publiseringsverktøy, samt et helpdesk-system for kundesupport, og et prosjektstyringsverktøy for Internett.

Selskapet har fra mai og frem til i dag vokst fra 6 ansatte til 16 ansatte.