Størseth, Jan Rune

Annonse


Fastweb oppdaterer Dagbladet

Størseth, Jan Rune

– Dagbladet er en veldig spennende kunde for oss. De er langt fremme med sin internettsatsning, og det er bare rett og rimelig at de også skal ha den beste teknologien, sier adm. direktør Jan Rune Størseth i Fastweb.

Bedre tjeneste
Dagbladet vil bruke Fast Search for Websites til å utføre fritekstsøk lokalt på webserveren som server nettstedet www.dagbladet.no.

Teknologien vil muliggjøre mer effektive søk på Dagbladets hjemmeside i den forstand at det går raskere og at treffene blir mer presise. Dette vil oppleves positivt for sluttbrukerne og øke attraktiviteten på Dagbladets nettsted.

Annonse


– Vi ser fram til å kunne bruke det ypperste av norsk IT-kompetanse til å tilby våre brukere en enda bedre tjeneste, sier redaktør/daglig leder Arne H. Krumsvik i Dagbladet :på nettet.

Første salg
Riksavisen blir den første kunden som kjøper Fasts søketeknologi i Norden, men det er flere på trappene.

– Innen kort tid vil flere selskap i både Norge og Sverige implementere søketeknologien. Vi har veldig tett dialog med flere aktører, sier Størseth.

– Vi jobber jo med de 150 største selskapene i Norden og de 50 mest trafikkerte nettstedene, så vi har et ganske stort marked å ta av, sier han.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse