Hercz,Robert.gif

Annonse


Teletopia jakter nerder

Hercz,Robert.gifTeletopia har nylig lansert sitt FreeNet – som skal konkurrere med Telenors FriSurf-tilbud. Nå skal en organisasjon bygges opp.

-Vi leter nå etter studenter, hackere og nerder som vil delta i å bygge opp Norges beste internetttilbud – på dugnadsbasis, sier adm.dir Robert Hercz i Teletopia AS.

– Kommunistisk ånd
Han mener det er mange dyktige web-designere og internett-programmerere som kan tenke seg å være med og gjøre en innsats noen timer nå og noen timer da.

– I ekte kommunistisk ånd, skal alle jobbe for felleskapets beste. Ingen får betalt før inntektene er høyere enn utgiftene, men da blir til gjengjeld overskuddet fordelt blant alle som har vært med!

Selskapet setter opp 25 arbeidsplasser, og de som blir utvalgt til å være med, får nøkkelkort slik at de kan komme og gå når de vil – hele døgnet.

Annonse


Bygger opp portal
Teletopia FreeNet skal tilby gratis tilgang til internett, og gratis E-post, gratis hjemmeside og en konkurransedyktig portaltjeneste.

Teletopia ble etablert i 1994 som den fjerde teleoperatøren i Norge, etter Telenor, NetCom og Telenor Mobil. Selskapet har spesialisert seg på leveranse av avanserte og intelligente teletjenester, som f.eks. 800-Gratis Grønt Nummer. Selskapet omsetter i 1999 for om lag 65 millioner kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse