Hotmail

Annonse


Hotmail på lufta igjen

Hotmail

Det ble i helgen oppdaget at meldinger i Hotmail lå åpent tilgjengelig bare man kjente til brukernavnet. Microsoft trodde at det ville ta svært kort tid å fikse problemet. Da dette ikke viste seg å være tilfelle stengte de tjenesten.

– Vi gjør stadig oppgraderinger og dessverre slapp en feil igjennom denne gangen, sier Microsofts områdesjef for online-tjenester i Norden, Lars Backhans.

Fordel å være stor
– Når vi får kjennskap til problem med våre produkter satser vi store ressurser på å løse disse problemene. En av fordelene med å være en stor leverandør av denne typen tjenester, er at vi får gjort mye på kort tid, heter det i en melding fra Backhans, som beklager det inntrufne.

Hotmail er en gratis e-posttjeneste som eies av Microsoft. Hotmail har om lag 50 millioner brukere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse