NX 64000

Annonse


Lynraskt nett fra Lucent

NX 64000I sommer kjøpte Lucent opp nettverksteknologiselskapet Nexabit. Dermed fikk de tilgang til lynrask nettverksteknologi, som er velegnet for å samle tale, video og datatrafikk basert på internettprotokollen (IP).

100 ganger raskere
NX64000 Multi-Terabit core Switch/Router er basert på en patentert arkitektur som muliggjør markedets raskeste switching-kapasitet per sjassis på 6,4 Tbp. Den er dermed 100 ganger raskere en dagens raskeste gigabit rutere!

– NX64000 er et viktig element i Lucent’s satsning å levere integrert IP-baserte multitjeneste-nett (Fullservice Nett, FSN), skriver country manager Matthies Peter i en pressemelding.

Pakkeforsinkelsen er på maks 40 mikrosekund uavhengig av pakkelengde, en forutsetning for å kunne garantere sanntidsanvendelser (f.eks. kvalitetstale og video) over IP-nett.

Annonse


Allerede i sin første release har NX64000 det Lucent hevder er industriens første 16 kanals STM-64 grensesnitt.

Hot swap
NX64000 er redundant med hardware hot-swap og som eneste produkt i sin klasse kan programvaren oppgraderes uten driftsavbrudd.

I følge Lucent representerer NX64000 både på kort og lang sikt teknologien for det de kaller ”den nye generasjonen teleinfrastruktur” hvor tale, data og video overføres over felles IP-nett.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse