Cidco MailStation

Annonse


E-post for teknohatere

Cidco MailStation

Stadig nye e-postterminaler kommer på markedet. De er beregnet på brukere som kun ønsker e-post, og som ikke trenger hjemme-PC. Hvis du leter etter en praktisk løsning som kan få bestemor og andre teknoredde familiemedlemmer til å bruke e-post, kan Cidco MailStation være svaret.

Alt du trenger for e-post
MailStation er meget enkel å sette opp. Terminalen er på størrelse med en bærbar PC. Den inneholder e-postprogram, adresseregister, avtalekalender, faks (utgående), stavekontroll (engelsk), kalkulator, og kontakter for telefonledning og skriver.

MailStation kan også ta utskrifter på vanlige blekkskrivere.

Annonse


800 kr i USA
Et integrert modem kobler terminalen til Cidcos e-posttjeneste via lokale Internett-tilbydere. Terminalen leveres ferdig konfigurert med e-postkonto og -adresse. Strøm henter den fra vanlige batterier eller et eksternt strømadapter.

MailStation koster 800 kr i USA, og årsabonnementet koster like mye. Leverandør er Cidco, som foreløpig ikke har noen norsk forhandler.

God skjerm, godt tastatur
Den vesle skjermen med grafisk grensesnitt (to skriftstørrelser) er skarp og god. Menyene er lette å forstå og funksjonstastene godt merket. Tastaturet er behagelig.

MailStation inneholder et 512 Kb flashminne, hvorav 384 Kb er reservert for e-post, og resten for opptil 1.000 adresser. Minnet blir ikke slettet ved strømbrudd.

MailStation kan ikke åpne e-postvedlegg. Slik post må du eventuelt åpne fra PC-en.

Skriv brev i hagen
Du kan ta med deg MailStation ut i hagen for å skrive e-post, for så senere å plugge den til telefonen og sende. Du bestemmer selv hvor ofte den skal koble seg opp for å sjekke posten.

E-postterminalen har gunstig pris, lettforståelige funksjoner og er enkel å bruke. Familiemedlemmer som hater PC-er kommer til å sette pris på MailStation. Vi håper slike løsninger snart kommer til Norge.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse