Annonse


Konkurrent for IT-Fornebu

På grunn av det høye nivået på IT-kunnskap i Sverige ønsker flere bedrifter å etablere seg på svensk side av Öresunds-regionen. Men nærheten til kontinentet og fremfor alt flyplassen Kastrup er andre viktige argumenter for etablering i denne regionen.

Viktig forbindelse
Flere IT-bedrifter har etablert seg i Malmö på grunn av denne forbindelsen.

En av disse er Sörman Information System, et av Sveriges største innenfor databasert informasjon og informasjonsstruktur. Selskapet åpner i disse dager et avdelingskontor i Malmö.

– Etableringen i Malmö skaper et knutepunkt for kundekontakten i det nordlige Europa. Nærheten til Kastrup fører til en langt smidigere reisemåte for våre folk eller våre kunder, sier direktør Mats Hultemark.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse