Tollerud

Annonse


SMS løfter NetCom

TollerudI likhet med Telenor, soper NetCom inn millioner på SMS-sulten ungdom. Men bruken av profesjonelle tjenester er fortsatt blitt en bigeskjeft for mobilutfordreren.

“Chat”, eller det å sende tekstmeldinger mellom to private brukere, er det mest populære.

Surfer på SMS
Antall tekstmeldinger hos NetCom tangerte nesten 35 millioner for andre kvartal, dette er en syvdobling fra tilsvarende periode i fjor.

– ”Chat” er en viktig nyttetjeneste for ungdomssegmentet. Chat er blitt en slags ”cult”, mens GSM-info tar lengre tid å bre seg, sier adm. direktør Terje Christoffersen til ITavisen.

Annonse


Han understreker imidlertid at veksten i GSM-info er solid, og at slike tjenester vil bli stadig viktigere for bedriftskunder.

Inn i himmelen?
Sammenlignet med de to foregående kvartalene har veksten begynt å flate noe ut. Økningen fra 4. kvartal i fjor til 1. kvartal i år var på nesten ti millioner meldinger, et par millioner mer enn økningen i andre kvartal.

Selskapet har nå totalt 657.376 kunder, hvorav kontantkort utgjør snart halvparten (42 prosent). Selv om ikke selskapet ikke rapporterer tall fra fordelingen mellom SMS fra kontantkort og vanlig abonnement, bekrefter Christoffersen at kontantkunder er de største brukerne av SMS.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse