Telenor Bedrifts foto

Annonse


VIP-suksess med mobil

Telenor Bedrifts fotoTelenor VIP Nett Mobil har i løpet av to år fått over 28.000 brukere. I juni passerte tjenesten to millioner trafikkminutter for en måned, skriver Telenor Bedrift i en pressemelding.

– Ekstrem vekst
– Vi har hatt en ekstrem vekst på Telenor VIP Nett Mobil. Tjenesten ble lansert i juni 1997 og i dag har vi 232 bedrifter med over 28.000 brukere. I juni registrerte vi i overkant av to millioner trafikkminutter, forteller Brede Storhaug, markedssjef for Telenor VIP Nett.

Telenor VIP Nett Mobil integrerer GSM telefoner i bedriftens interne telefonsystem. Kundene ringer både til og fra GSM- telefonen med internnummer til en intern mobiltrafikk-pris.

Det samme gjelder for trafikk mobiltelefonene i mellom.

Kostnadskontroll
– Kundene er spesielt opptatt av den kostnadsreduksjon og kostnadskontroll som ligger i dette produktet. Arbeidsgiveren kan for eksempel legge inn sperrekoder slik at medarbeiderne kun kan bruke mobilen til interne samtaler, eller sperre mobilen mot bruk av dyre telefontjenester, sier Storhaug.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse