Annonse


Mobilen ”alle” vil ha

ITavisen har tatt en ringerunde til tre store kjeder som forhandler mobiltelefoner, Commit, Nordialog og Mobildatakjeden, og alle melder om stor interesse for Nokia 7110.

Mange er nysgjerrig
Lodve Sollid, kjedeleder i Mobildatakjeden, forteller at responsen var stor da kjeden la ut opplysninger om Nokia 7110 på Internett.

– Flere har bedt om å bli satt opp på en liste for å få telefonen med en gang den kommer i butikken. Mange er lojale Nokia-kunder, men jeg tror Nokia har klart å skape nysgjerrighet i markedet rundt denne telefonen også, sier Sollid til ITavisen.

7110 ikke noe unntak
Sollid mener at lanseringen av Nokia 3210 har tatt en del oppmerksomhet bort fra 7110-telefonen, men han bekrefter likevel etterspørselen.

Annonse


Jørn Jamissen, produkt- og markedssjef i Commit AS sier til ITavisen at alle Nokia-produkter er etterspurt.– 7110 er ikke noe unntak. Nokia var tidlig ute med lanseringen av telefonen og etterspørselen har derfor vært relativt stor.

På flere lister
Jamissen kan ikke si eksakt hvor mange som har bedt om å få telefonen når den kommer i butikken, men han tror ikke han tar mye feil når han sier at tallet varierer mellom 5 og 25 som er interessert i den nye 7110.

– Enkelte har nok skrevet seg opp på liste i flere butikker, men etterspørselen er stor, sier Jamissen til ITavisen.

Enorm etterspørsel
Hos Nordialog får ITavisen beskjed om at etterspørselen etter Nokia 7110 er enorm.

–Vi opplever større pågang enn noensinne. Det er i første omgang proffkunder som har bedt om å bli satt på venteliste, men også ungdom, sier Trond Aarre, leder for kommunikasjon og kompetanse i Nordialog.

Heller ikke Aarre kan si presist hvor mange som står på ventelisten rundt om i de 47 butikkene kjeden har.

– Hver butikk har bestillinger på mellom 5 og 35 telefoner hver, sier Aarre til ITavisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse