ebud (logo)

Annonse


Høyere bud for nettauksjon?

ebud (logo)Internettbaserte auksjonsselskap vokser. Ebud har 14.000 kunder, og utvikler også programvare, melder Finansavisen.

Vil ha 10 prosent
Øyvind Robberstad er tilbudt 140.000 av 1,53 millioner aksjer, for å få gjennom en fusjon. Men tilslag får svenskene ikke før Robberstad får minst10 prosent. Han eier selv 20 prosent av selskapet, og kontrollerer ytterligere 46 prosent gjennom selskapet Nethouse.

– Det er auksjonsvirksomheten og kundene Bidlet er interessert i. Programvarevirksomheten skal vi fortsatt sitte på. Det er viktig ettersom vi arbeider med programvare for blant annet Idrettsforbundet, sier Robberstad til Finansavisen.

Mediekonsernet Schibsted har interesser i Ebud gjennom den svenske avisen Aftonbladet. Nå vil Ebud ut på det internasjonale markedet, og har som mål å hente inn 20 millioner dollar for å ekspandere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse