Arkiv

Annonse


SMS til flere koster mye

Arkiv

I forrige uke skrev ITavisen om et program, PowerSMS, som gjør det mulig å sende samme tekstmelding fra en mobiltelefon til flere samtidig. Programmet, vil koste noen kroner, men til gjengjeld vil det være gratis å sende tekstmeldingen så lenge tjenesten går via en sørafrikansk server.

Betal per melding
Telenor og NetCom tilbyr også tjenesten. Du trenger ikke noe program, men du må betale for hver melding du sender til. Det betyr at dersom det koster en krone for å sende én tekstmelding og denne skal sendes til en gruppe på ti personer vil det koste ti kroner.

Fordelen med Telenors tjeneste, i forhold til PowerSMS, er at når du via Internett har definert gruppene du skal sende til kun trenger mobiltelefonen for å sende meldingene.

Annonse


– Tjenesten, Proffinfo, som vi kaller den, var egentlig ment som et bedriftsprodukt. Men vi ser at fellesmeldingstjenesten også egner seg for privatpersoner med bred kontaktflate, for eksempel ungdom, sier Dag Kristoffersen, produktsjef i Telenor Mobil til ITavisen.

Mer brukervennlig
ITavisen får opplyst fra Telenor Mobil at Proffinfo-tjenesten skal oppdateres i løpet av denne måneden.

– Da vil den oppfattes som enda mer brukervennlig enn den er i dag, sier Kristoffersen.

Ifølge informasjonsdirektør Per Bjørkum i NetCom har de av NetCom-abonnentene som abonnerer på Mother også muligheten til å sende tekstmeldinger til flere personer samtidig.

Her finner du mer om tjenesten hos Telenor: proffinfo.telenor.no

Her finner du mer om tjenesten hos NetCom: www.netcom.no/mother

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse