ebud (logo)

Annonse


Idrett på ebud

ebud (logo)ebud AS og n3sport melder at de har inngått samarbeid om en auksjonsløsning for alle landets idrettsforeninger.

1,9 millioner medlemmer?
NetHouse-selskapet ebud AS har inngått en avtale med n3sport as som gjør at alle landets idrettsforeninger kan kjøre auksjoner rettet mot 1,9 millioner medlemsskap.

n3sport as lanserte i mai et nettsted for idrettsnorge – n3sport.no – som de hevder blant annet inneholder informasjonssider for alle de 43.665 grupper i norskidrett.

Auksjonsløsningen presenteres som en tilleggstjeneste til privatauksjonen auksjons.net, og vil integreres både i klubbsidene på n3sport.no og auksjonen på auksjons.net. Løsningen er utviklet av NetHouse-selskapet Insite AS.

Annonse


Hver sin side
Systemet er bygget opp slik at hver enkelt idrettsgruppe kan få sin egen auksjonsside som de vedlikeholder med egne produkter. Sidene genereres automatisk, og får egne webadresser som kan markedsføres lokalt.

Foreningene kan velge mellom å legge ut produkter som kun vises på denne siden, eller også tilbys hele Norge via hovedsidene til auksjons.net.

Største?
– Dette vil gjøre auksjons.net til den største private auksjonen i Norge påkort tid, hevder Øivind Robbestad i NetHouse i en pressemelding.

Inntektene på auksjonsløsningen vil komme fra annonsesalg på sidene og merverdien ved å få kundene registrert i databasen. NetHouse AS får tilgang til 1,9 millioner medlemsskap som kan benytte auksjonene i ebud, og tar med dette et stort sprang oppover i antall brukere. n3sport får økt besøk på sidene og med det større annonseinntekter.

– Klubbauksjonen vil forenkle kjøp og salg av brukt idrettsutstyr, og vil dermed gjøre det billigere å drive idrett i Norge. Samtidig kan klubben tjene penger,sier Magne Brekke i n3sport.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse