Norway Cup

Annonse


Bedre mobil til Norway Cup

Norway CupTelenor kan dermed avvikle ca 15.000 samtaler på Ekebergsletta i løpet av en time. Dette oppgir Telenor i en pressemelding. Og det er nettopp på denne sletta at verdens største fotballturnering foregår.

– På Ekebergsletta har vi derfor midlertidig økt kapasiteten på GSM-900 samtidig som vi også har satt i drift GSM-1800 i dette området, opplyser dekningsdirektør i Telenor Mobil, Bjørn Amundsen.

Flere plasser
Kapasiteten er økt i et område begrenset av Simensbråten. Ekeberg skole, Ekeberg camping, Ekberg hallen, tivoli området og sydover ned mot Holtet. I tillegg har Telenor Mobil tilpasset kapasitet på de andre store banene Norway Cup skal benytte.

Kapasitetsøkningen har skjedd både med økning av eksisterende basestasjoner samt utplassering av midlertidige mobilvogner.

– Dette betyr selvsagt ikke at det ikke kan oppstå lokalt sperr dersom alle prøver å ringe ut samtidig, men med en dimensjonering på opptil 15.000 samtale pr. time burde dette holde selv for fotballglade ungdommer, avslutter dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor Mobil.