Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bedre mobil til Norway Cup

OSLO: Barn og tenåringer er storbrukere av mobiltelefon. Derfor har Telenor Mobil økt kapasiteten under årets Norway Cup med 150 prosent!

Norway Cup
Telenor kan dermed avvikle ca 15.000 samtaler på Ekebergsletta i løpet av en time. Dette oppgir Telenor i en pressemelding. Og det er nettopp på denne sletta at verdens største fotballturnering foregår.

– På Ekebergsletta har vi derfor midlertidig økt kapasiteten på GSM-900 samtidig som vi også har satt i drift GSM-1800 i dette området, opplyser dekningsdirektør i Telenor Mobil, Bjørn Amundsen.

Flere plasser
Kapasiteten er økt i et område begrenset av Simensbråten. Ekeberg skole, Ekeberg camping, Ekberg hallen, tivoli området og sydover ned mot Holtet. I tillegg har Telenor Mobil tilpasset kapasitet på de andre store banene Norway Cup skal benytte.

Kapasitetsøkningen har skjedd både med økning av eksisterende basestasjoner samt utplassering av midlertidige mobilvogner.

– Dette betyr selvsagt ikke at det ikke kan oppstå lokalt sperr dersom alle prøver å ringe ut samtidig, men med en dimensjonering på opptil 15.000 samtale pr. time burde dette holde selv for fotballglade ungdommer, avslutter dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor Mobil.

Stikkord: Mobil