Annonse


Hjelp til skrivere

Kingston lanserer to nye 10/100 Ethernet utskriftstjenere (KNP101X og KNP103X) som de hevder gir en komplett, effektiv og kostnadsbesparende løsning.

Utskrift i SMB
– Printserverne (utskriftstjenere) er designet for å gi en enkel og effektiv printerdeling i små og mellomstore virksomheter. Alle brukerne på lokalnettet, uavhengig av operativsystem eller nettverksprotokoll, kan bruke printerne som er koplet opp til printserverne, sier Robert Hansen i Kingston Norge i en pressemelding.

Ved å kople printerne til en utskriftstjener i stedet for en filtjener eller arbeidsstasjon tas toppen av belastningen på nettet samtidig som skrivehastigheten økes og flere forskjellige nettverksprotokoller kan brukes samtidig.

Pris og livstid
Kingston gir livstidgaranti på begge Utskriftstjenerne. KNP101X koster ca. 1.300 kroner og KNP103X ca. 1.700 kroner.

Utskriftstjenerne leveres med en UTP 10/100Mbps port med en(1) 25-pins parallell port eller med tre 25-pins parallellporter. Begge Fast EtheRx 10/100 kommuniserer automatisk mellom nettverksenheter selv om de anvender forskjellige protokoller eller kjører med forskjellige duplekshastigheter.