Bluetooth (logo2)

Annonse


Bluetooth klar for testing

Bluetooth (logo2)

Denne måneden lanserer konsortiet bak Bluetooth, blant annet grunnleggerne Ericsson, Nokia, Intel, Toshiba og IBM, versjon 1.0 av Bluetooth, melder Total Telecom.

Dette er noe forsinket etter de opprinnelige planene, da versjon 1.0 skulle komme i juni i år.

Overtar
Bluetooth er forventet å bli den nye standarden for trådløs overføring av data mellom datamaskiner, mobiltelefoner, skrivere og andre dataenheter. Bluetooth vil ventelig erstatte infrarød overføring (IrDA).

Konsortiet vil starte med kvalifisering av produkter etter den siste spesifikasjonen i høst. Omfattende tester mellom produkter og systemer er forventet å finne sted i 1. kvartal neste år. Kommersielle produkter ventes bli lansert fortløpende utover år 2000.