Palm V

Annonse


Lettere å drifte Palm

Palm VAvtalen mellom de to selskapene gir IT-ansvarlige mulighet til å installere og oppgradere applikasjoner til fjernarbeidere. Utnyttelsen av Palm-plattformen er utgangspunktet for avtalen, melder 3Com.

Via Unicenter
3Com og Computer Associates (CA) har gått sammen om å utnytte fordelene ved 3Coms Palm-plattform til håndtering og administrasjon av viktige nettverks- og virksomhetsapplikasjoner.

Avtalen innebærer blant annet direkte tilgjengelighet til CAs Unicenter TNG Software Delivery Option (SDO) og ShipIT Enterprise Edition på Palm Computings plattform.

Ved å bruke Unicenter TNG SDO eller ShipIT på Palm Computings plattform, kan IT-ansvarlige nå installere og oppgradere applikasjoner, filer og operativsystem ved å synkronisere Palm med Unicenter TNG server. Det eliminerer behovet for manuelle installasjoner og gir en hurtig problemløsning.

Annonse


Betaversjon
3Com og CA lanserer også en betaversjon av Unicenter TNG Switch Management Option 2.0 til Palm.

Løsningen brukes til adminstrasjon av nettverksinfrastruktur der blant annet bedriftens svitsjer overvåkes, inklusive 3Coms CoreBuilder- og SuperStack II-produkter. Avtalen med CA faller sammen med 3Coms overordnede strategi om å forenkle administrasjon av nettverk og vedlikehold av forretningskritiske installasjoner.

– Store, ubrukte ressurser
– Palm-plattformen inneholder store, ubrukte ressurser for de IT-ansvarlige. 3Com og CAs løsninger for administrasjon av nettverk kommer til å gi en betydelig reduksjon i kostnadene for bygging og implementering av virksomhetskritiske applikasjoner til bedriftens fjernarbeidere. Dette er en gruppe av medarbeidere som er i rask vekst verden over, sier toppsjef Eric Benhamou i 3Com i en pressemelding.

– Håndholdte pc-er blir i større grad integrert som en del av bedriftens infrastruktur for data og kommunikasjon, spesielt maskiner basert på Palm Computings plattform. Samarbeidet med 3Com gir våre felles kunder økt produktivitet og bedre rutiner for vedlikehold av bedriftens datanettverk, sier toppsjef Charles B. Wang i CA.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse