E-handel (tegning)

Annonse


E-handel fordobles i år

E-handel (tegning)

Ifølge den nye analysen er det ventet at de selskapene som selger over nettet vil se salget stige til totalt 36,6 milliarder dollar (294 milliarder kroner). Dette tilsvarer 1,2 prosent av det totale detaljsalget i USA og Canada.

I fjor lå nettsalget på 14,9 milliarder dollar (119,7 milliarder kroner), skriver Cnet.

Koster å markedsføre
Problemet for selskapene som kun satser på e-handel er imidlertid at så mye som 76 prosent av inntektene går rett ut – til markedsføring av websidene. For de som kombinerer nett og fysiske butikker og kataloger er det samme tallet bare på 13 prosent.

– Det er fremdeles uhyre dyrt å starte en nettbutikk i stor skala, sier David Pecaut, senior vice president i Boston Consulting til Bloomberg/Cnet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse