Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Du kan betateste Age of Empires II

OSLO: I morgen, torsdag, starter Microsoft en konkurranse på nett der 300 vinnere får lov til å betateste det nye Age Of Empires II.

Age of Empires II

Microsoft samarbeider med 20 spillnettsteder verden over om å finne de nye betatesterne.

Det vil i løpet av morgendagen bli lagt ut et formular på disse nettstedene, men det er ennå ukjent eksakt når og hvor formularet slippes. Man kan delta i konkurransen helt frem til søndag 26. juli.

Tips og triks
De heldige vinnerne får en egen beta-CD av spillet, samt en manual og annen hjelpeinformasjon. Samtidig får man tilgang til en privat Age Of Empires II-nyhetsgruppe der spillutviklerne vil svare på spørsmål og gi tips og triks.

Det blir også satt opp multiplayer-spill på et privat område på Microsofts spillsite, MSN Gaming Zone, der man kan spille enkeltspill eller turneringer mot utviklerne eller andre betatestere.

Uhyre populært
Den første versjonen av Ensemble Studios’ Age Of Empires har blitt uhyre populær og spillet har vunnet utallige priser. Nå håper nok både Microsoft og Ensemble Studios at oppfølgeren skal bli like godt mottatt.

Etter det ITavisen har sett og med tanke på hvor mye tid som er brukt på å lage spillet må vi innrømme at vi er optimistiske.