Amiga og Linux

Annonse


Linux inn i ny Amiga

Amiga og Linux

Mye av grunnen til at Linux ble valgt som en del av det nye Amiga OE (Operating Environment) er den suksessen systemet har hatt i utviklingsmiljøer. Det er allerede en rekke programvare til Linux allerede, og det kommer nye applikasjoner oftere og oftere.

Mer enn Linux
– Vår strategi for den nye Amiga-en er å integrere de beste teknologiene i markedet til en effektiv, spennende og revolusjonerende datamaskin fokusert på fremtiden, sa adm. direktør hos Amiga, Jim Collas.

– Selv om vi bruker Linux som vår OS-kjerne vil dette bare være en del av hele Amiga Operating Environment, fortalte Collas.

Annonse


Tvilende miljø
Amiga-miljøet er i tvil om hva de synes om at Linux nå blir basisen i den nye Amiga-en. I en undersøkelse på www.xfiles.se var 33 prosent positive til Linux, mens 34,6 prosent ikke synes noe om at man bytter ut dagens QNX.

Av de 32,4 prosentene som gjensto var 14,2 prosent tvilende til byttet, og de resterende 18,2 prosentene viste ikke hvilket av de to som var best.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse