Gates, Bill (smiler)

Annonse


Gates åpner fornøyelsespark

Gates, Bill (smiler)

I fornøyelsesparken finner man Sonys egne varer til salg. Film, musikk fjernsyn og PC-spill – Sony har alt under ett tak.

Gedigen park
Utenfor de 106.680 kvadratmeterne som ligger under tak finnes en park på størrelse med en profesjonell baseball-stadion, melder Berlingske Tidende.

I parken finner man en moderne utgave av Teknisk Museum hvor man, hvis man er barn, selv kan undersøke hvordan ting fungerer, og hvorfor de er konstruert som de er.

Annonse


Interaktiv lekeplass
Metreon har i tillegg en interaktiv lekeplass for de minste barna. De større kan leke i Airtight Garage, som er basert på ett PC-spill. Her kan man selv bevege seg rundt og være en del av spillet.

Under ligger butikkene Discovery Channel Store, Sony Style, og Playstation Store. Microsoft har hevet seg over de andre og ligger blant underholdningen en rulletrappetur over.

Det finnes også flere spisesteder i fornøyelsesparken, blant andre japanske, italienske og franske restauranten.

Turistattraksjon
Det er San Francisco-arkitekten Simon Martin som har tegnet de nye bygningene og han har lagt vekt på at Metreon har skullet passe inn i området.

San Franciscos aviser er enige om at Metreon er mer egnet som turistattraksjon enn som lokalt underholdningssenter, melder Berlingske Tidende.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse