Dell Dimension PC

Annonse


Annenhver surfer hjemmefra

Dell Dimension PC

En undersøkelse gjennomført av Internett-butikken Boxman viser at 47 prosent av alle nordmenn over 13 år har tilgang til Internett, skriver Finansavisen.

Tredobling
Antall nordmenn med tilgang til Internett har eksplodert de sist to årene. Og da spesielt for kvinner, hvor det i løpet av perioden har skjedd en tredobling.

39 prosent av alle kvinner over 13 år ha nå nettilgang, mens det tilsvarende tallet for menn er 61 prosent, viser undersøkelsen fra Boxman.

Annonse


Tilgang hjemmefra
Mer oppsiktsvekkende er det muligens at det i løpet av dette året for første gang er flere som har tilgang til nettet hjemmefra, enn fra arbeidsplassen.

Ifølge Boxman er bruken på morgenen og formiddagen preget av informasjonssanking, enten det er internt i bedriften, i spesielle databaser eller allmenne nyhetstjenester.

E-post i været
Etter lunsj intensiveres så kommunikasjonen, og bruken av e-post skyter i været. Mot slutten av dagen preges bruken av handel og en del underholdning.

Mellom klokken 18.00 og 20.30 stilner trafikken påtagelig av, mens den utover kvelden øker igjen. Nok en gang er det underholdning og handel som kjennetegner bruken, melder Finansavisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse