Telenordia

Annonse


Trådløst fra Telenordia

TelenordiaTelenordia får rådighet over eget nett med trådløs teknologi i Malmø Trådløst. Dette pilotprosjekt sikrer selskapet uavhengighet fra andre teletilbydere, melder Telenordia.

Private og bedrifter
Prosjekt som setter bedriften i stand til å levere tele og data over trådløse forbindelser til teleabonnenter i både bedrifter og private hjem i Malmø.

Med de trådløse forbindelsene vil Telenordia allerede i starten av år 2000, eller så snart Telenordia får lisens, kunne drive avanserte tjenester.

En lisens er en forutsetning for bruk av teknologien Local Multipoint Distribution Service, LMDS, fordi det brukes et trådløst bredbåndsnett som opererer i frekvensområdet rundt 28 GHz.

Annonse


Newbridge leverer
LMDS-løsningen leveres av Newbridge og den sikrer Telenordia muligheten til å etablere en trådløs infrastruktur som er uavhengig av andre operatører.

Telenordia vil kunne tilby billig overføring av data, Internett, tale, video samt multimedia-tjenester av høy kvalitet. Newbridges overføringsteknologi utnytter det tilgjengelige frekvensområdet.

I Newbridge-løsningen er en Newbridge MainStreetXpress 36170 plassert sentralt i forhold til dekningsområdet. Her samles forbindelsen til kundene på den ene side og forbindelsen til nettverkets kjerne på den andre siden. Hos kundene settes det opp en sender/mottaker sammen med en logisk enhet som kan skille datatyper og teleinformasjon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse