Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nokia overtar deler av AIRCOM

TELEGRAM: Nokia skal bli bedre på PC-basert nettverksplanlegging. Derfor har de gått inn i AIRCOM Internetional.

Nokia overtar 40 prosent av AIRCOM International og skal på den måten styrke sin kompetanse på PC-basert nettverksplanlegging samt øke utviklingen av relaterte produkter, heter det i en pressemelding fra den finske telegiganten.

Tett samarbeid
Nokia har holdt kontakt med AIRCOM International siden juli i fjor. Det tette samarbeidet har blant annet ført til utviklingen av Nokia Totem Network – planleggingssystem for mobiltelefonnettverk.

– Vi har stor tro på at Nokia vil bidra til økt vekst i vårt selskap, samtidig som vi håper å bidra for Nokia i deres utvikling av fremtidens planleggingssystem for nettverk, sier Dr. Stephen Mockford i AIRCOM International i pressemeldingen.