Hermansen/Rosengren

Annonse


Telesåpe over?

Hermansen/Rosengren

– Vi har lagt historien bak oss. Det var meningsløst at det kom ut i media, sa Telenor-sjefen Tormod Hermansen om mediastormen som har sust rundt ørene hans i det siste.

Gjensidig tillitt
Under en improvisert pressekonferanse onsdag ettermiddag ga Hermansen og styreformannen i Telia, Jan Stenberg, uttrykk for grunnleggende og gjensidig tillitt og sympati for hverandre.

Hermansen og Stenberg brukte store deler av onsdagen i møte. Og telesjefene brukte lenger tid enn planlagt før de møtte pressen onsdag ettermiddag.

Annonse


Men nå ser det ut til at stormen og ikke minst kritikken rundt Hermansen og Stenberg har løyet.

Inkompetent?
Tormod Hermansen har de siste dagene blitt kalt inkompetent, og mange har stilt seg tvilende til om han i det hele tatt kan sitte som sjef for Telianor.

Hermansen har svart med at han trodde at noen var ute etter å sabotere både for fusjonen og for ham selv.

Ingen sabotasje
– Alt snakket om sabotasje er feil, sa Stenberg under pressekonferansen og fortsatte:

– Vi jobber alle for selskapets beste og ingen lar nasjonale interesser gå ut over den planlagte fusjonen.

Jan Stenberg mente at det var opptil Hermansen å finne ut av hvordan Hermansen selv skulle komme på bølgelengde med blant annet fagforeningen i Telia.

Feil i media
Bråket i forbindelse med at det har vært spekulert i om Hermansen har tilbudt eierandeler i det fusjonerte selskapet til British Telecomunications var også tema for Hermansen, Stenberg og de andre seks som sitter i det nåværende styret for Telianor, under møtet i dag.

– Jeg var der og vet hva som skjedde. Det som media har skrevet er feil, sa Stenberg.

– Det som ble diskutert med BT var mulighetene for fortsatt samarbeid. Det ble ikke lagt frem noe bud eller pris på aksjene, sa Stenberg og innrømte at dette er et tema som kan bli aktuelt på et senere tidspunkt.

Kan tjene på forsinkelse
Stenberg ga uttrykk for at den forsinkelsen som oppstår som følge av at EU skal bruke tid på å vurdere fusjonen kan vise seg å være et gode for selskapet.

– Vi har mye å gjøre og trenger all den tid vi har for å få fusjonen i havn, sa han.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse