kontantkort

Annonse


Ring kontant i utlandet

kontantkort

– Tilbudet gjelder i sommer, fra 9. juli til 31. august, og vi vil senere komme tilbake med et permanent utenlandstilbud til kontantkundene, sier viseadm. direktør Jo Lunder i Telenor Mobil i en pressemelding fra selskapet.

Ringe og motta
Tilbudet innebærer at kontantkundene både kan ringe og motta samtaler, samt sende og motta tekstmeldinger når de oppholder seg i utlandet.

Kontantkundene må før de reiser registrere seg for bruk i utlandet og lade opp ringetid for minimum 500 kroner.

Annonse


Også tekstmeldinger
Det blir også mulig å sende og motta tekstmeldinger, hente ut MobilSvar-meldinger, og bruke MobilInfo, heter det i pressemeldingen.

– Vi ser at de fleste nye mobilbrukerne nå foretrekker forhåndsbetalte abonnement, sier Lunder, og mener RingKontant-kundene bør få et like godt tilbud som andre mobilabonnenter.

Dyrere
Kontantkundene får et pristillegg på tre kroner per minutt i tillegg til ordinær samtalepris i utlandet. For å motta samtaler i utlandet er tillegget én krone pr minutt.

Prisen for å sende tekstmeldinger i utlandet er likt fra alle land med fem kroner pr melding. Å motta tekstmeldinger i utlandet er gratis (med unntak av Sri Lanka). Samtalene vil normalt bli belastet ringekontoen i løpet av en til tre dager og senest innen syv dager.

Hos Telenor Mobil utgjør kontantkundene over 80 prosent av nysalget og selskapet har over 500.000 RingKontant-kunder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse