Hopp til navigasjon Hopp til innhold

IT-Akademiet til Fornebu

TELEGRAM: IT-Akademiniet er første kunnskapsinstitusjon til å melde sin ankomst i nærheten av det kommende IT-senteret på Fornebu.

Tidlig i september åpner nemlig IT-Akademiet Fornebu.

– Sammen med IT Fornebu og Telenor Forskning flytter vi inn i Teleplan-bygget i Fornebuveien 31, midt mellom Lysaker og Fornebu, melder IT-Akademiet.

Flere utdanninger
IT-Akademiet så dagens lys for snaue to år siden. I dag er skolen etablert på 28 steder i Norge, og tilbyr så vel lengre IT-studier som skreddersydde bedriftskurs.

I løpet av 1998 var mer enn 800 elever gjennom de ulike IT-studiene ved IT-Akademiet Oslo. Årets tall blir ca. 1200. Studiene baserer seg på obligatoriske, internasjonale sertifiseringer som er svært ettertraktet på både det norske og det internasjonale markedet.

Blant annet er webmaster- og webdesignstudiene utarbeidet i samarbeid med en ledende skole for grafisk design og IBM.

Kunder
Blant bedriftskundene ved skolens kurssenter i Oslo kan nevnes: Thorn, Pripps/Ringnes, Eeg-Henriksen-gruppen, Kreditkassen, Telenor, Høgskolen i Oslo, Nemko, A/S Aller Familie-Journalen, Leif Høeg & Co, og Nestlé.

IT-Akademiet er godkjent som Microsoft Solution Provider, Lotus Business Partner, testsenter for Datakortet og det ble også det første godkjente M.O.U.S- testsenteret i Norge.

Skolen er Norges største på Datakort-tester, M.O.U.S.- og MCP-sertifiseringer.

Annonse