Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Suksess for elektroniske bøker

TELEGRAM: Industrial Designers of America deler hvert år ut priser for god industridesign. Håndholdte digitale bøker gjorde stor suksess under årets kåring.

Softbook

Softbook, som ble designet av Lunar Design, tok gull, mens NuvoMedia Rocket eBook fra Palo Alto Products tok bronsen i kåringen, skriver Computer Sweden.

Bøker og nyheter
Softbook minner mye om en vanlig bok, med tanke på at man har en perm som kan foldes rundt selve ”boken”, i tillegg til at man snur sidene – ikke scroller, som er vanlig i dataverdenen. Rocket eBook er mer lik de dataproduktene vi kjenner fra før, med scrollbar, og uten perm.

Det finnes en rekke bøker til begge maskinene, og flere kommer etter hvert. Blant annet kan en del bøker kjøpes gjennom Barnes & Noble. I tillegg kan begge få oppdaterte nyheter fra større amerikanske aviser regelmessig.

Les mer her:
Softbook
Rocket eBook