Annonse


Nettpakke for bedrifter

Løsningen har fått navnet InterSafe og er en totalløsning for små og mellomstore bedrifter. Pakkeløsningen inneholder e-posttjener, fakstjener, GSM/PS-teksttjener, viruskontroll og brannmur, heter det i en pressemelding fra Telia Norge.

Totalløsning
Totalløsningen tilfredsstiller alle krav til funksjonalitet og sikkerhet, hevder det snart salgsklare teleselskapet. InterSafe er en kostnadseffektiv løsning for bedrifter som ønsker mer enn router og POP3 kontoer, og for de bedriftene som ikke ønsker å investere store penger i komplekse gruppevareløsninger, hevder Telia i sin pressemelding.

InterSafe er en rimelig løsning som enkelt kan implementeres i eksisterende nettverk, uten at det må gjøres store investeringer i hardware.

E-post og Internett
InterSafe inneholder en egen e-posttjener som gjør det mulig for bedriften å definere og administrere alle e-postadressene internt, uavhengig av Telia.

Annonse


I tillegg får man tilgang til å surfe på Internett. Denne tilgangen kan styres via Internet Manager, som kan hindre unødvendig surfing på domenenavn, IP-adresser, stikkord og klokkeslett.

Sikkerhet
InterSafe er bygget på teknologi og tjenester som sammen med brannmuren gjør det umulig å trenge inn på kundens nettverk, hevder Telia.

Dynamiske IP-adresser sammen med softwareteknologi som alltid tar kontakt med Telia fra innsiden av kundens nettverk gjør det mulig å sperre brannmuren for all innkommende trafikk.

Løsningen viruskontrollerer også all inn/utgående e-post, samt støtter rekursivt pakkede filer (ZIP, LZH, ARJ etc.) Det er mulig å utvide med flere parallelle viruskontroller.

Skreddersøm
Telia gir bedriften mulighet til å skreddersy løsningen etter egne behov.

Bedriften kan enkelt velge hvilke personer som skal ha tilgang til e-post og hvem som skal ha tilgang til surfing på Internett.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse