Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kjøper Nokia-mobil for 2,8 mrd

TELEGRAM: Nokia har en ungdommelig profil. Så ungdommelig at amerikanske Sprint kjøper mobiler for 2,8 milliarder kroner. Telefonene er gevinst i en konkurranse sponset av en leskedrikkfabrikant.

Nokia 6110

Telefonene er klare for bruk på Internett. De skal brukes i en gigantisk markedsføringskampanje som Sprint skal kjøre sammen med en stor produsent av leskedrikker. Blant annet skal 14.000 telefoner gis ut i gevinst.

Kursen steg
Finske Nokia fikk en ordre verdt om lag 2,8 milliarder fra den amerikanske teleoperatøren Sprint, melder det svenske telegrambyrået TT. Og ordren kan utvides og bli verdt så mye som fire milliarder kroner.

På Stockholms børs boblet kursen opp raske åtte kroner de nyheten ble kjent.

Stikkord: Mobil