Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fastweb samarbeider med Gates

TELEGRAM: Microsoft og norske Fastweb AS samarbeider om en felles Internett-løsning for SMB-markedet bestående av Office 2000 og Fastwebs XpressWeb 2.0.

Fastweb

Samarbeidet ble inngått i går, tirsdag, ifølge en pressemelding fra Fastweb, og selskapene har stor tro på løsningen de tilbyr.

– Dette vil være Nordens mest komplette Internett-løsning for små og mellomstore bedrifter, og den understreker Fastwebs rolle som Norges ledende leverandør av Internett-løsninger innen dette området, sier adm. direktør Jan Rune Størseth i Fastweb AS.

Kommer i juni
Ingram Micro skal distribuere den nye løsningen, som vil bli gjort tilgjengelig for alle Ingram Micros norske forhandlere i løpet av juni.

Microsoft og Fastweb vil på sikt tilby denne løsningen i hele Norden. Partene vil også tilby nye kombinasjonsprodukter spesielt tilrettelagt SMB-markedet både i Norge og Norden.

Fastweb er Norges ledende leverandør av profesjonelle hjemmesider på Internett. Selskapet ble etablert i 1997, og har kontorer i Oslo og Stockholm. Hovedproduktet er XpressWeb som selges via mer enn 4.000 forhandlere.