Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Få gratis anbud på nett

OSLO: Har du ønske om å bygge en nye garasje eller kjøpe noen fregatter kan du nå få finne de billigste løsningene på nett. Anbudsnett skal bli et nytt senter for kjøp og salg av tjenester.

Annonser på nett

Alle kan logge seg inn på www.anbudsnett.no, som blant annet har inngått en lisensavtale med EU-databasen, som legger ut mellom 700 og 1.000 anbud hver dag.

Slår Jobshop?
– Vi har en ambisjon om å få 1.400 abonnenter i måneden ut året. Det vil gi oss en omsetning på fem millioner i måneden. Jobshops arbeidsdatabase klarte det kjapt, og dette er en større tjeneste, sier gründer Kenneth Nordvik til Dagens Næringsliv.

Inntektene skal komme fra leverandører som tegner abonnement på tjenesten. Universitetet i Bergen var først ute med anbudsforespørsel på 300 PC-er. Den eneste dataleverandøren som hadde tegnet abonnementet fikk forespørselen en uke før den ble trykket i Norsk Lysningsblad.

Investorer i kø
Ifølge Dagens Næringsliv sier Nordvik at investorer som Morgan Stanley, Start Fondet, Venture Partner og Aker Fonds står i kø for å investere i prosjektet.

I april hentet Jobshop uten store problemer inn 170 millioner fra ulike investorer, for å realisere sine europeiske ambisjoner.

– Får vi ti prosent av dette markedet blir det big business, sier Nordvik til Dagens Næringsliv.