MCI

Annonse


MCI WorldCom i Oslo

MCI

Derimot står det klart at MCI WorldCom vurderer flere oppkjøp i Norden, og at selskapets politikk er å orientere om oppkjøpene etter at de har gjort.

Tidoblet omsetning
Selskapet har i Sverige om lag tidoblet sin omsetning de to siste årene, og regner med fortsatt vekst i samme størrelsesorden.

– Våre kunder etterspør vår tilstedeværelse, og det nordiske markedet er interessant, sier en talsmann for MCI WorldCom.

Annonse


Eksklusivt og avansert
I Norge etablerer MCI World Com seg med et eget selskap, samtidig med datterselskapet UUNET. Begge selskapene skal etter planene få omlag ti ansatte hver i løpet av året. Deretter vil organisasjonene vokse i takt med markedet.

– Oslokontorene til UUNET og MCI WorldCom vil utfylle hverandre i arbeidet med å tilby store forretningskunder et eksklusivt og avansert tilbud innen datakommunikasjon og internettaksess, sier Pat Chapmann-Pincher, som er senior visepresident i UUNET International.

Leder av MCI WorldComs avdeling i Oslo blir salgsdirektør Ronald Eriksen. Gisle Naurstad blir adm. dir i UUNET Norge.

Forskjellig satsing
MCI WorldCom hadde i 1998 en omsetning på 30,4 milliarder dollar (237,16 milliarder kroner). De har mer enn 70.000 ansatte i 65 land, og de leverer tjenester innen Internett, datakommunikasjon, og telefoni.

I USA satser selskapet på privatkunder, mens de i Europa satser utelukkende på bedriftsmarkedet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse