SIME

Annonse


Nordens beste websider

SIME

Det kommer kanskje som en overraskelse at den norske Nettkirken vant SIME-juryens spesialpris, men nettstedet for Den norske sjømannskirken har et spennende innhold. Den viser at menneskekjærligheten, Gud og teologien ikke bør være fremmed for dataalderen.

Linux – årets personlighet
Ellers var det det svenske chat-nettstedet som gikk seirende ut av kampen om SIME Grand Prix. I tillegg vant den samme nettstedet SIMEs pris for beste underholdning.

Finske Kinopalasti handler om fil og video. Siden fikk prisen for beste innhold. Linux ble kåret til årets Interaktive Media Personlighet, og den prisen må vel utvilsom være fortjent?

Annonse


Mange svenske vinnere
Resten av prisvinnerne var svenske: Prisen for beste tekniske løsning gikk til Gulasidorna. Klesforretningen Dressmart vant to priser: En i klassen for beste handelsløsning og en i klassen for beste interaktive handelsstrategi.

Xpan (Hasselblad) ble tildelt prisen for beste design. Knekkebrødfabrikanten Wasa viste at de er mer sprø enn tørre: Selskapet vant prisen for beste internett-kampanje, med Wasa Tempo.

Dette er vinnerne:
Beste handelsløsning – Dressmart
Beste tekniske løsning – Gulasidorna
Beste design – xpan
Beste underholdning – DoBeDo
Beste kampanje – Wasa Tempo
Beste interaktive mediestrategi – Dressmart
Beste innhold – Kinopalatsi
Årets interaktive mediepersonlighet – Linux
Juryens spesialpris – Nettkirken
SIME Grand Prix – DoBeDo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse