Annonse


Tid for TIME

Det er Stockholm by, næringslivet og høgskolene som i samarbeid ønsker å profilere byen som et av verdens ledende steder for dagens informasjonsteknologi.

TIME står for Telekommunikasjon, Informasjonsteknologi, Media/nye media og Elektronikk.

Synliggjøre
– Med TIME her i Stockholm vil vi synliggjøre alle de titusener av bedrifter og de 130.000 personer som har gjort Stockholms-regionen til en av verdens fremste TIME-regioner, sier Suzanne Liljegren, prosjektleder for TIME.Stockholm.

– Hver 5. person ansatt i privat sektor i denne regionen arbeider i et selskap som defineres innefor TIME-sektoren. Mange av disse finnes i de store lokomotivene som Telia og Ericsson, men enda flere har sitt virke i nye spennedene virksomheter som har etablert seg i løpet av de siste årene, sier Liljegren.

Annonse


Konvergens
Mange av nyetableringene i regionen har sin virksomhet i grenselandet mellom ulike teknologier.

– Konvergensen, som bransjen har snakket om i flere år, vises tydelig blant TIME-bedriftene, og Stockholms-regionen er blitt en god grobunn for bedrifter som utvikler produkter og tjenester for kunnskapssamfunnet, sier prosjektlederen for TIME.Stockholm.

– Fra mandag den 7. juni og hele uken vil Stockholm være preget av konferanser, seminarer, utstillinger og prisutdelinger som alle berører konvergensen innenfor TIME-sektoren, sier Suzanne Liljegren til slutt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse