Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tid for TIME

STOCKHOLM: Fra mandag 7. juni og hele uka til ende skal Stockholm vise seg frem som en av verdens ledende byer innen telekommunikasjon, IT og nye medier, gjennom TIME.

Det er Stockholm by, næringslivet og høgskolene som i samarbeid ønsker å profilere byen som et av verdens ledende steder for dagens informasjonsteknologi.

TIME står for Telekommunikasjon, Informasjonsteknologi, Media/nye media og Elektronikk.

Synliggjøre
– Med TIME her i Stockholm vil vi synliggjøre alle de titusener av bedrifter og de 130.000 personer som har gjort Stockholms-regionen til en av verdens fremste TIME-regioner, sier Suzanne Liljegren, prosjektleder for TIME.Stockholm.

– Hver 5. person ansatt i privat sektor i denne regionen arbeider i et selskap som defineres innefor TIME-sektoren. Mange av disse finnes i de store lokomotivene som Telia og Ericsson, men enda flere har sitt virke i nye spennedene virksomheter som har etablert seg i løpet av de siste årene, sier Liljegren.

Konvergens
Mange av nyetableringene i regionen har sin virksomhet i grenselandet mellom ulike teknologier.

– Konvergensen, som bransjen har snakket om i flere år, vises tydelig blant TIME-bedriftene, og Stockholms-regionen er blitt en god grobunn for bedrifter som utvikler produkter og tjenester for kunnskapssamfunnet, sier prosjektlederen for TIME.Stockholm.

– Fra mandag den 7. juni og hele uken vil Stockholm være preget av konferanser, seminarer, utstillinger og prisutdelinger som alle berører konvergensen innenfor TIME-sektoren, sier Suzanne Liljegren til slutt.