Ericsson A1018

Annonse


Sommermobil fra Ericsson

Ericsson A1018Med Ericsson A1018 leverer svenskene nok en mobiltelefon i en klassisk innpakning, som ligner svært utseendemessig på 600-serien. Den vesentligste forskjellen er at A1018 er en tobånds telefon, som gjør at du kan ringe både på GSM 900 og GSM 1800.

– Den nye A-serien skal kjennetegnes ved brukervennlighet og stor grad av valgfrihet – til en fornuftig pris. Altså – mye telefon for pengene, sier direktør Arne Skilhagen i Ericsson Mobil Communication i en pressemelding.

“Festivaltelefon”
Ericsson er en av sponsorene for Quartfestivalen i Kristiansand, og A1018s vil bli lansert som ”festivaltelefonen”.

– Quartfestivalen representerer mye av det samme som vår nye telefon – frihet og fargerik sommerglede, sier Skilhagen.

Annonse


A1018s er også kompatibel med Ericssons mobile dataprodukter, og kan med enkelt tilleggsutstyr brukes til dataoverføring. Såkalt Enhanced Full Rate (EFR) teknologi, sikrer deg talekvalitet på høyde med det en fastlinje-telefon har.

Velg fritt
A1018 fås i standard – granittgrå, business – plummerød telefon med bærbar håndsfri, og tre fashion-varianter; kaki, olivengrønn og stålblå. De tre sistnevnte leveres med ett ekstra deksel og bæreveske. Alle modellene har utbyttbare deksler, og tilleggsdeksler fås kjøpt i en rekke ulike farger og mønstre.

Den nye Ericsson-telefonene er kompatibel med alt tilleggsutstyr for 600, 700 og 800 serien. A1018s veier 163 gram, og er 13 centimeter høy (4,9 cm bred og 2,3 cm tykk).Taletiden er på opptil 4 timer, mens beredskapstiden er bortimot 100 timer.

ITavisen kommer så snart som mulig tilbake med en grundig test av A1018.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse