Microsoft Office 2000

Annonse


Office 2000 lanseres mandag

Microsoft Office 2000

Oppgradering av Microsofts Office-pakker har vanligvis betydd en solid inntektsøkning for datagiganten. Selskapet hevder å ha mer enn 60 millioner lisensierte eksemplarer av de tidligere Office-pakkene installert på verdensbasis.

Venter på 2000
Denne gang regner man imidlertid ikke med en like raskt omsetningsvekst, siden brukere for tiden er opptatt de to 2000-problemene:

Y2K krever fortsatt store ressurser, samtidig som mange antakelig ikke vil oppgradere til Office 2000 før de har Windows 2000 på plass.

Annonse


Satser på nett
Fra Microsofts side er det et hovedpoeng ved Office 2000 at brukerne får enda tettere forbindelse med Internett, og det er all grunn til å tro at nettopp nettbruk blir en hovedsak når Steve Ballmer, president i Microsoft, lanserer Office 2000 i San Francisco i natt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse