Foto: Jørgen berner Ross

Annonse


Ny styreformann i Sense

Foto: Jørgen berner Ross

Som ny arbeidende styreformann skal Nalbant forsøke å fullføre det Trygve Tamburstuen ikke klarte – å bli en pan-europeisk virtuell operatør.

Storkunder
Nadir Nalbant er utdannet ingeniør innen elektronikk og har erfaring fra salgs- og lederstillinger i Ascom og i NetCom GSM.

De 4 siste årene har Nalbant ledet og bygget opp NetComs storkundeavdeling, strategisk salg. Denne avdelingen fikk for tre uker siden inn en storkontrakten med Storebrand, som da ble omtalt i ITavisen.

Annonse


Strider mot regelverk
– Sense Communications er et innovativt selskap som var først ute med å lansere sitt konsept som en virtuell nettoperatør (VNO), sier Nalbant i en pressemelding.

– I enkelte land er telemarkedet dessverre fortsatt preget av monopolistiske holdninger som setter stopper for fri og reell konkurranse. Dette er helt utrolig og er direkte i strid med det regulatoriske lovverket i alle EU/EØS land, fortsetter han.

Begjært konkurs
Den 17.mars ble tidligere styreformann i Sense, Trygve Tamburstuen, nødt til å begjære oppbud i selskapet, etter at investorene ikke var villige til å spytte inn mer penger i den virtuelle teledrømmen.

En av de tidligere investorene Einar Nistad var med å kjøpe deler av boet, inkludert rettighetene til navn og forretningsplaner, for 4 millioner kroner.

Gikk egne veier
Trygve Tamburstuen la i likhet med Nistad inn et bud på boet, men fant etter hvert ut at han ville gå egne veier.

Nå gjenstår det å se om den nye styreformannen Nalbant kan klare det Tamburstuen måtte gi opp.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse