Deskill

Annonse


Sparket etter datamisbruk

Deskill

Sammen med en rekke ansatte har de sparkede konsulentene ifølge Ericsson opprettet et eget nett for å kunne utveksle filmer og musikk.

Tolererer ikke ulovligheter
– Det at vi nå sparker konsulenter som har vært innblandet i ulovlighetene, er en markering både overfor ansatte og innleide konsulenter om at vi ikke tolererer at selskapets datautstyr blir benyttet på denne måten, sier Lars Östlund ved konsernets informasjonsavdeling.

Ericsson opplyser at et «begrenset antall personer» har konfigurert selskapets servere, og etablert egne nett for å lagre og distribuere musikk og filmer. Dette er musikk og film som skal ha vært opphavsrettsbeskyttet, melder Computer Sweden.

Annonse


Flere konsulenter har nå måttet gå fra selskapet, mens de ansatte som har vært involvert fortsatt får bli i Ericsson.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse