Annonse


Telenor Avidi i kabelkrøll

Telenor Avidi får merke at det ikke er lett å være pioner i Internett-kabelbransjen. Etter langvarig misnøye blant kundene kastes selskapet på dør. Og dette kan også føre til at de mister kontrakten på leveranse av kabel-tv til nesten 5.000 abonnenter i området.

Erstatning
Ifølge Dagens Næringsliv fremmer borettslaget i Holmlia, som er medeier i Multinett, et krav på 300.000 kroner fra Telenor.

– Det er diskusjoner om hvorvidt internettkontrakten er oppfylt fra Telenor Avidis side. Jeg regner med at vi skal komme til enighet, men hvis det er nødvendig vil vi føre saken for retten, sier styreformann Leif A Lier i borettslaget i Holmlia til Dagens Næringsliv.

Annonse


Uakseptabelt
Lier er også kritisk til at Telenor som underleverandør har henvendt seg direkte til de enkelte borettslagene som er aksjeeiere i Multinett.

– Når Multinett forhandler med blant annet Telenor er det uakseptabelt å benytte bakveien på denne måten, sier Lier til Dagens Næringsliv.

Ustabilt
De om lag 300 beboerne som abonnerer på Internett via kabelnettverket har klaget på at tjenesten er ustabil. Borettslaget mener Telenor har forsømt sitt driftsansvar.

– På driftssiden har det vært utfordringer, men vi har lagt ned store ressurser for å rette opp feil. Men periodevis har det vært en ustabil tjeneste, sier regionssjef Arild Rebbeng i Telenor Avidi til Dagens Næringsliv.

Holmlias eget kabelselskap Multinett er inne i forhandlinger om å opprettholde Telenor som leverandør av kabel tv-tjenester. ITavisen er ikke overrasket om Norges største kabeloperatør Janco Multicom står parat til å tilby sin integrerte pakke med TV, telefon og Internett til Holmlias 5.000 kunder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse