Palm III

Annonse


Palm senker prisene

Palm III

– Takket være en markant fremgang i salget på verdensbasis kan vi nå sette ned prisene på Palm III og Palm IIIx. Det gjør det mulig for enda flere brukere å investere i en Palm, sier Benny Donnerstad, markedssjef for Palm Computing i Norden, i en pressemelding fra selskapet.

20 prosent ned
Selskapet opplyser videre at prisene på Palm Computings lommePC-er Palm IIIx og Palm III reduseres med ca. 20 prosent.

Helt konkret betyr dette at prisene i Norge på lommePC-ene Palm IIIx og Palm III senkes fra 1 juni. 3Coms nye veiledende priser er 2.895 kroner for Palm IIIx og 2.195 kroner for Palm III. Den mye omtalte Palm V koster 4.795 kroner. Moms er inkludert i samtlige priser. Tidligere kostet Palm IIIx og Palm III henholdsvis 3.895 kroner og 2.790 kroner.

Annonse


Fem komponenter
Palm Computings plattform er en åpen arkitektur for lommePC-er, noe som gjør den til en ideell plattform for tredjepartsutviklere samt OEM-utviklere (Original Equipment Manufacturers) for å finne frem til og levere nye mobile løsninger. Plattformen består av fem primære komponenter:

  • referanse til hardware-design
  • operativsystemet Palm OS
  • synkroniseringsteknologien HotSync-data
  • komponentverktøy inklusive et API (Applications Programming Interface) som fremmer utviklernes muligheter til å lage nye applikasjoner
  • et programvare-grensesnitt for å støtte ulike typer tilbehør

I dag finnes det mer enn 17.000 utviklere som fremstiller programvare- og maskinvareløsninger til Palm-plattformen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse