Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Svensk vri for Merkantildata

TELEGRAM: Tom Adolfsen (bildet) og Merkantildata vil sterkere inn på det svenske markedet. Selskapet har hentet inn ny leder for den svenske delen av selskapet fra Telia.

Arkiv

Torbjørn Lindh (42) er ansatt som leder for Merkantildata Sverige. Lindh har vært ansatt i Telia siden 1993 i forskjellige ledende stillinger. Siste stilling var som adm. direktør i Telia PubliCom. I tiden 1986-1993 var han konsulentsjef og senere regionsjef i Cap Gemini

Største marked
– Sverige vil bli Merkantildatas største og viktigste marked fremover, heter det i en melding fra Tom Adolfsen og Merkantildata. Målet er å utvikle virksomheten i Sverige gjennom videre vekst og økt lønnsomhet.

Når Lindh er ansatt er det for å styrke konsernets satsing i Sverige. Lindh blir også medlem av konsernets sentrale ledergruppe og skal rapporterer til konsernsjef Tom Adolfsen. Han vil tiltre så snart som mulig og senest innen 6 måneder.