Arkiv

Annonse


Svensk vri for Merkantildata

Arkiv

Torbjørn Lindh (42) er ansatt som leder for Merkantildata Sverige. Lindh har vært ansatt i Telia siden 1993 i forskjellige ledende stillinger. Siste stilling var som adm. direktør i Telia PubliCom. I tiden 1986-1993 var han konsulentsjef og senere regionsjef i Cap Gemini

Største marked
– Sverige vil bli Merkantildatas største og viktigste marked fremover, heter det i en melding fra Tom Adolfsen og Merkantildata. Målet er å utvikle virksomheten i Sverige gjennom videre vekst og økt lønnsomhet.

Når Lindh er ansatt er det for å styrke konsernets satsing i Sverige. Lindh blir også medlem av konsernets sentrale ledergruppe og skal rapporterer til konsernsjef Tom Adolfsen. Han vil tiltre så snart som mulig og senest innen 6 måneder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse