Myhrvold, Nathan

Annonse


Microsoft-sjef tar perm

Myhrvold, Nathan

Ifølge siste nummer av tidsskriftet Time, har Microsoft-sjef Steve Ballmer presset Myhrvold til å slutte.

– Det er helt uten rot i virkeligheten. Jeg har lenge planlagt dette. Bill Gates og jeg ble enige om en løsning. Bill ba meg om å bli, ikke om å dra, sier teknologisjef Nathan Myhrvold til nyhetstjenesten Reuters.

Sjelden på kontoret
Myhrvold leder Microsofts forskningsavdeling som har et budsjett på 23 milliarder kroner. Ovenfor Time påstår en kollega at Myhrvold bruker mer tid på hobbyer som bilrace, paleontologi og det franske kjøkken, enn å jobbe på kontoret.

Annonse


– Hvis det hadde vært sant, hadde jeg ikke trengt å ta fri, sier Myhrvold.

Jakter på dinosaurus
Nathan Myhrvold, som er 39 år, kommer tilbake på jobben i juli 2000. I permisjonstiden skal han fungere som deltidskonsulent for Bill Gates, ivareta sine private investeringer og bruke tiden sammen med familien.

I sommer skal han jakte på dinosaurusfossiler i Montana, forteller Reuters.

Fikk ikke plass
Sjefsteknolog Nathan Myhrvold ble heller ikke medlem av Microsofts nye, 14 mann store lederteam, da Microsoft ble omorganisert i mars. Microsoft-talsmenn sa den gang at Myhrvold var for opptatt med andre ting.

Også Wall Street Journal har skrevet at Myhrvold og broren Cameron Myhvold (som er vice president i selskapet) planla å slutte. Begge har avsannet ryktene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse