Sponheim3

Annonse


Bare tre for Fornebu

Sponheim3Tre kandidater gjenstår. De tre er Fornebu Technoport (Forskningsparken og KLP), IT Fornebu AS (Norsk Investorforum) og Nettverk Fornebu AS (Storebrand, Orkla og ICA/Hakon).

Utenfor
Dermed er de to internasjonale interessentene blitt sjaltet ut: Science & Technology Park (Irland) og Enteprise Holding (Sveits). I tillegg er de norske aktørene International Education Centre og Verdens Fredsfond ute av dansen.

I følge en pressemelding skal regjeringen nå innlede videre forhandlinger med de tre gjenstående aktørene. Statsbygg skal gjennomføre disse forhandlingene på vegne av regjeringen.

Statsråd Lars Sponheim fikk mandag 31. mai forlenget frist til 1. oktober på å bestemme seg for hvem han vil skal bygge ut Fornebu. Men han må allerede i juni legge fram en stortingsmelding for å orientere de andre partiene om status i saken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse