Virgin

Annonse


Virgin jakter på Amazon

Virgin

Virgin skal bruke mange reklamemillioner for å profilere seg på nettet.

Store ambisjoner
Men bokhandelen på nett er bare en begynnelse. Det store målet er å etablere Virgin som en portal på nettet. Der skal alt Virgin har tilbys for salg – alt fra CD-er, til fly- og togbilletter og pensjonsordninger.

Skjegg og brudekjole
Richard Branson startet i sin tid plateselskapet Virgin. Etterhvert ble Virgin etablert som et flyselskap med lave priser, og eier nå både fly og tog.

Branson er ellers kjent for å ha forsøkt å fly jorden rundt med ballong et par ganger, og en aldri sviktende sans for PR. Da han startet en forretningskjede som skal selge brudeklær stilte han selv som modell, med helskjegg og lang hvit kjole.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse