Annonse


Fast erobrer nye markeder

Selskapet til gründer Jan Rune Størseth, Fastweb, har kommet opp med et meget interessant konsept, sier Finansavisen. De skal selge internettsider til bedrifter over butikkdisken.

– Vi kommer til å sette i gang en salgsinnsats mot de 150 største bedriftene i Norden til høsten, sier Størseth til Finansavisen.

Webhotell
Selskapets hovedprodukt, XpressWeb, kommer i ny versjon i løpet av mai, noe som vil gjøre det enkelt for SMB-bedrifter å få opp egne hjemmesider. Fastweb tilbyr XpressWeb-kundene drifting av sidene på deres webhotell.

Fastweb har i dag hele 1.800 kunder på webhotellet, men regner med å ha bortimot 3.000 kunder i løpet av året. Størseth regner med at det vil bety en årsomsetning på 30 millioner kroner for Fastweb, skriver Finansavisen.

Annonse


Rørlegger
Størseth er en skikkelig gründer. Han har etablert en rekke selskaper før han nå har endt opp i nettbransjen. Blant annet har han vært innom solstudiobransjen, melder Finansavisen. Selv virker han fornøyd med hvor han er endt opp.

– Det er ikke dårlig dette her for en som er utdannet rørlegger, sier Størseth til Finansavisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse