Hacker

Annonse


NTNU-hacking var skryt?

HackerWeb-debatten går videre nettstedet radikal.net. I et direkte innspill til ITavisens forrige artikkel (se lenke nedenfor) hevder “bl00d” at han aldri hadde intensjoner om å bryte seg inn på studenttjenere ved Norge teknisk- naturvitenskapelige universitet (NTNU).

“Målet mitt med å poste det NTNU greiene var rett og slett å sjekke ut om det var aviser/purk/andre som leste disse sidene, noe det viste seg å være. Jeg har aldri hatt noen intensjon om å hacke NTNU eller andre sites.. menmen. :)”, skrive “bl00d”.

Advarer andre
Men “bl00d” kan ha satt i gang noe han helt ikke visste konsekvensene av selv. Andre som har lest gruppen kan allerede ha gjort sine spede forsøk på NTNU.

“bl00d” har uansett årsak funnet det nødvendig å legge ut en melding med følgende tittel: “Advarsel til alle angående NTNU”. Her advarer han mot hvordan man bli avslørt av elektroniske spor.

Annonse


“Ettersom det nå viser seg at vi har fått besøk fra NTNU admins, så vil jeg rette en advarsel til alle ‘hackerne’ her ute. De av dere som tror at wingates gjør dere usynlig- tro om igjen”, skriver han.

Men IT-folkene på NTNU blir neppe beroliget når “bl00d” i en bisetning ikke helt avfeier videre hacke-forsøk:

“Jaja. Vi får ta NTNU seinere engang, selv om jeg vet den er tagbar på flere måter.”

Møter kritikk
Men ikke alle brukerne av radikal.net synes å mene at hans posting er like smart:

“jaja. Neste gang kan du jo heller hacke noe.. og *så* skryte av det. Eller du kan være virkelig mann og bare late som det aldri har skjedd, selv om du selvfølgelig er den skyldige. det er jo mye flottere for oss alle. (mindre postinger blir det og avisene kan heller skrive om hvor mye iq vi har. mye greiere.), skriver “dup”.

Les debatten selv på: radikal.net/radikal

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse