WP 8.0 for Linux

Annonse


Linux-suksess for WP

WP 8.0 for LinuxProgramvareselskapet Corel la ut WordPerfect 8 for Linux i desember i fjor på nettsiden linux.corel.com. Siden da er den 24 MB store filen lastet ned over 70 000 ganger per uke.

Slår Windows?
Corel er overrasket over den store interessen, men nekter å opplyse om Linux-versjonen er mer populær enn Windows-versjonen av WordPerfect. I 1998 var det 22 millioner WordPerfect-brukere i USA.

Mange nordmenn bruker også tekstbehandleren som i 1980- og i begynnelsen av 1990-årene fullstendig dominerte markedet.

WP Office 2000
Den gratis Linux-versjonen av WordPerfect 8 er litt nedskalert i forhold til den kommersielle versjonen til nærmere 400 kroner. Windows-versjonen koster det samme.

Annonse


Corel jobber nå med WordPerfect Office 2000 som lanseres med det første. Programpakken inneholder WordPerfect 9 og en rekke andre programmer, og kan leveres med talestyring og -gjenkjenning. Office-pakken blir oversatt til norsk.

Nytt nettsted for WP
Corel åpnet nylig www.officecommunity.com, et nettsted med maler, makroer og clipart for WordPerfect-brukere, samt artikler, tips og stoff for småbedrifter. Corel ønsker at nettstedet skal bli et møtested for brukerne, og gi Corel muligheter til å utvikle sin kundestøtte og brukerkontakt.

Corel har tidligere lansert designer.com for det grafiske miljø.

Her kan du laste ned WP: http://linux.corel.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse