Hopp til navigasjon Hopp til innhold

ITAVISEN MER TILGJENGELIG

RED: Enkelte brukere av ITavisen har den siste tiden fått en rekke feilmeldinger når man har prøvd å klikke på våre artikler. Problemene, som var relaterte til annonsesystemet og brannmurer, er nå fjernet. Nå skal alle kunne lese ITavisen igjen.

En rekke av våre lesere fikk flere feilmeldinger når de prøvde å aksessere ITavisens artikler fra datamaskiner som lå bak brannmurer. Dette problemet har spesielt vært knyttet til Internet Explorer og brannmurer av typen Altavista og Wingate.

Det viste seg at vårt annonsesystem «NetGravity», som leveres og driftes av SOL System, ga feilmeldinger når leserne våre surfet fra maskiner plassert bak brannmurer.

Nå skal feilen være utbedret. Hvis du likevel får feilmeldinger når du prøver å lese ITavisen – send oss gjerne en e-postmelding om problemet på: [email protected]

Red.