Ericsson

Annonse


Ericsson i satellittmarked

Ericsson

De store produsentene av mobiltelefoner har hittil vært avventende når det gjelder å produsere mobiltelefoner for de nye satellittnettene Iridium, Globalstar og ICO.

Eneste unntaket er Motorola, som også eier en femtedel av Iridium.

Kommer i høst
Globalstar har som mål å sette sitt nettverk i drift i høst. Telefonene til dette nettet skal utvikles på Ericssons forskningssenter i Basingstoke i Storbritannia og produseres i Linköping, melder Computer Sweden.

Ericssons konkurrent Qualcomm har fått bestillinger fra Globalstar på omtrent samme størrelse. Men mens Ericsson skal levere telefoner som også kan brukes på GSM-nettet, så skal Qualcomm levere telefoner som kan brukes mot CDMA- og AMPS-nett.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse